“Google Maps bewijst dat er ufo ligt in Area51”

“Google Maps bewijst dat er ufo ligt in Area51”

Foto: Google Maps

Vergeet al die geruchten over ufo’s en het geheimzinnige Area51, dankzij Google Maps zijn we nu echt zeker dat het Amerikaanse leger buitenaards leven heeft ontdekt. Dat zegt ufo-spotter Scott Waring in een video op zijn YouTube-kanaal. Hij zag al eerder dat de Amerikanen een ufo hadden liggen in het gebied, maar dankzij een nieuwe update in Google Maps is hij pas echt overtuigd geraakt van zijn vondst.

Scott Waring merkte al in 2010 bijzondere activiteit op in het gebied S4 in Area51. Toen zag hij een cirkelvormige ufo met diameter van 30 meter, een beetje zoals Millennium Falcon uit Star Wars, vliegen over de woestijn in Nevada.

Groot was zijn verbazing toen Waring onlangs nog eens naar de locatie van zijn vondst trok op Google Maps. Wie nu de coördinaten36°55’35.30?N 116° 0’25.41?W intikt, ziet dat de Amerikanen amper een paar kilometer verder een hangar hebben gebouwd. Eveneens cirkelvormig. Volgens Waring hét bewijs dat de Amerikanen de ufo die hij in 2010 opmerkte, willen verstoppen voor de buitenwereld.

Tegenstanders zeggen uiteraard dat het puur toeval is dat in het gebied een cirkelvormige hangar staat. Maar Waring heeft nog een argument. De ufo-spotter gebruikte een speciale functie van Google Maps om terug te gaan in de tijd. Zo ontdekte hij dat de hangar een paar jaar geleden nog niet helemaal af was en toch al op Google Maps stond. “Je ziet duidelijk een halve cirkel vanonder de luifel van de hangar komen, met een diameter van ongeveer 30 meter. Volgens Waring is er maar één conclusie mogelijk: het gaat om dezelfde ufo.

Hij denkt dat de hangar in het begin niet werd afgemaakt omdat de wetenschappers er moeite mee hadden om de ufo te besturen. Met een halfopen hangar kon de ufo veel sneller naar buiten worden gehaald. Pas later werd de locatie vervolledigd met een landingsbaan en kleinere gebouwen en hangars.

Buitenaardse technologie

“Je ziet dat de hangar intussen enorm is uitgebreid, maar nog steeds dezelfde cirkelvormige contouren heeft. Je ziet ook dat er airconditioning is bijgezet, wat erop wijst dat hier iets verborgen ligt wat koel moet gehouden worden.” Een andere bekende klokkenluider, Bob Lazar, treedt Waring bij in zijn bevindingen. Volgens Lazar staat gebied S4 al langer bekend als een plaats waar wetenschappers en ingenieurs van de Amerikaanse overheid werken aan buitenaardse technologieën.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees