Wegen Marlux-Napoleon Games en Gianni Vermeersch scheiden

Wegen Marlux-Napoleon Games en Gianni Vermeersch scheiden

Foto: PHOTOPRESS.BE

Veldrijder Gianni Vermeersch zal vanaf 1 april geen deel meer uitmaken van Marlux-Napoleon Games. Dat heeft het team van manager Jurgen Mettepenningen donderdag bevestigd. De overeenkomst werd in onderling overleg beëindigd.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Eerder was al bekendgeraakt dat de samenwerking tussen beide partijen zou stoppen. Vermeersch was één van de vijf eliterenners met contract bij Marlux-Napoleon Games en had in principe nog een contract voor twee jaar. Mettepenningen wilde het team echter uitbouwen rond Kevin Pauwels en Michael Vanthourenhout, meldde Veldritkrant.be onlangs nog. Waar de 23-jarige West-Vlaming - die het voorbije seizoen onder meer een akkefietje had met Sven Nys - volgend seizoen aan de slag gaat is nog niet geweten.

Marlux-Napoleon Games zal onder de leiding van zijn nieuwe ploegleider Danny De Bie het komende wegseizoen aanvatten met negen renners: profs Kevin Pauwels, Klaas Vantornout, Michael en Dieter Vanthourenhout plus Angelo De Clercq, Johan Jacobs, Thomas Joseph, Elias Van Hecke en Yorben Van Tichelt.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.