Verborgen zelfmoordterroristen ontstekers onder een handschoen?

Op de foto van de drie terroristen die de aanslag op Zaventem hebben gepleegd, is te zien hoe twee van de drie mannen aan hun linkerhand een handschoen lijken te dragen. Het gaat om de twee mannen die zelf zijn omgekomen bij de zelfmoordaanslagen. De derde man, in het wit, wordt actief opgespoord voor zijn betrokkenheid.

Het gaat om beelden afkomstig van een bewakingscamera in de vertrekhal van de luchthaven. Daarop is te zien hoe drie mannen een bagagekarretje voortduwen. Mogelijk zaten de explosieven daarin, al heeft ISIS in een verklaring zelf gezegd dat de mannen explosieven en bommengordels bij zich hadden.

Hoogst opmerkelijk is hij, de foto van de drie zelfmoordterroristen. Wie goed kijkt, ziet duidelijk dat twee van hen één handschoen dragen. Met name aan hun linkerhand. Allicht zat onder hun handschoen het ontstekingsmechanisme voor de spijkerbommen verscholen. Het beeld is genomen een fractie voor ze  de bommen laten  ontploffen.

Bij de aanslagen op Zaventem, waar in totaal al 14 doden geteld werden, werden spijkerbommen gebruikt. Naast een van de lichamen van de vermoedelijke zelfmoordterroristen werden twee kalasjnikovs gevonden.

Meent u de mannen op de foto te herkennen, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie op het gratis nummer 0800 30 300 of opsporingen@police.belgium.eu. Ook als u andere nuttige informatie hebt met betrekking tot de aanslagen in Zaventem en Brussel, dan willen de speurders dat graag weten. Discretie wordt verzekerd.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S