OVERZICHT. Zij werden niet meer gezien of gehoord sinds de aanslagen

OVERZICHT. Zij werden niet meer gezien of gehoord sinds de aanslagen
Twitter wordt overspoeld met berichten waarin familieleden op zoek gaan naar hun naasten. Sinds de aanslagen in Brussel hebben ze hen niet meer gehoord of gezien, waardoor de vrees groeit dat de vermisten bij de dodelijke slachtoffers zijn. Een overzicht.

Berit Viktorsson is een 64-jarige vrouw die in Zaventem de vlucht naar Zweden zou nemen. 

 

André Adam stond samen met zijn vrouw te wachten in de vertrekhal in Zaventem. Ook Danielle was aanvankelijk vermist, maar zij kon gewond teruggevonden worden in een ziekenhuis.
 

My Johanna Atlegrim (° 27/04/1985) was aanwezig in metrostation Maelbeek tijdens de aanslagen. De dertigjarige donkerharige vrouw met grote ogen is sindsdien vermist. Wie haar gezien heeft, gelieve te bellen naar 0486/64.78.57. (geen grappenmakers!)


Aline Bastin, 29 jaar oud, was wellicht in het station Maelbeek toen de aanslagen plaatsvonden. Familie en vrienden zijn wanhopig op zoek naar de jonge vrouw en vragen dringend om meer informatie.
 

Loubna Lafquiri (midden op de foto) werd het laatst gezien om 9u15 aan metrostation Maelbeek. Daarna ontbreekt elk spoor van Loubna. Haar familie heeft al ziekenhuizen gecontacteerd, maar heeft geen enkel aanknopingspunt.

Sabrina Fazal heeft geen teken van leven meer gegeven sinds dinsdagochtend. Het is niet duidelijk of ze bij de slachtoffers van Zaventem of Maelbeek zou zijn. Sabrina is 24 jaar oud, is 1m68 groot en heeft zowel bruine ogen als bruin haar.
 

Patricia RIZZO was in Maelbeek dinsdagochtend. Ze heeft sindsdien geen teken van leven meer gegeven. Even was er een sprankeltje hoop toen de familie dinsdagochtend verlossend nieuws kreeg. Patricia zou in het militair ziekenhuis liggen. Maar dat nieuws bleek fout te zijn.

David Dixon is een 50-jarige Brit die met de metro naar zijn werk zou reizen. Sindsdien is hij niet meer gezien. De man heeft kort grijs haar en draagt een bril. Wie iets weet over David, mag bellen naar +32471 87 44 35

 

Een gezin uit Maastricht, dat in Lanaken woont, vreest voor het leven van hun zoon en dochter. Sacha en Alexander Pinczowski zouden vanop Zaventem naar de Verenigde Staten reizen, maar sinds de aanslagen heeft hun familie niets meer van ze gehoord.

Raghavendran Ganesan, een man uit India, is vermist geraakt na een rit met de metro aan station Maalbeek. Vrienden hebben met de Indische ambassade gesproken, maar daar hebben ze geen informatie ontvangen over de jongeman. Ook ziekenhuizen hebben geen weet van een patiënt met die naam. Het mobieltje van Raghavendran gaat wel over, maar lijkt vaak bezet te zijn.

De familie van Yves Ciyombo Cibuabua is er zeker van dat hij in station Maelbeek was tijdens de aanslag. Zijn familieleden en vrienden hebben al alles geprobeerd om hem te vinden, maar voorlopig zonder resultaat. De man is 1m85 groot en weegt 115 kilo. Hij draagt een bril. Mensen met informatie mogen bellen naar 0484/41.28.22

Justin en Stephanie Shults, een Amerikaans koppel, zijn vermist sinds ze Stephanies moeder afzetten in de vertrekhal in Brussels Airport. De moeder van Stephanie is ongedeerd, maar kon haar dochter en schoonzoon niet meer bereiken sinds de bommen ontploften. Justin, 30, en Stephanie, 29, wonen sinds 2014 in onze hoofdstad. Ze werken beiden als accountant.

De 60-jarige Janina Panasewicz is wellicht een van de slachtoffers van station Maelbeek. Ze is 1m63 groot en weegt 88 kilo. Ze heeft twee duidelijke littekens op haar lichaam, waaronder een van bijna tien centimeter op haar rug. Dinsdagochtend droeg ze een grijze middellange vest en een zwarte broek.

Chinees Frank Deng was op Zaventem dinsdag, hij wachtte op zijn vlucht naar Ljubljana die om 9u05 zou vertrekken. Zijn volledige Chinese naam is Jing Quan Deng, roepnaam in het Engels is Frank. De man is ongeveer 1m73 groot en weegt 60 kilo. Hij zou vlucht JP377 nemen.

Fabienne Vansteenkiste werd het laatst gezien in de luchthaven van Zaventem. 

Verder melden zowel Nederlandse media dat er nog een derde Nederlander vermist is, zonder een identiteit op te geven. Ook een vrouw uit Aachen is nog niet terecht. Haar echtgenoot werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, maar van de vrouw ontbreekt elk spoor.

Corrigeer