Ouders vrezen stilaan het ergste: “Nog altijd geen nieuws van onze kinderen”

Ouders vrezen stilaan het ergste: “Nog altijd geen nieuws van onze kinderen”

Cameron Cain, de New Yorske vriendin van Alexander Pinczowski, plaatste gisteren een nieuwe profielfoto van haar en haar vriend op Facebook.

Lanaken -

Gisteravond, bijna 40 uur na de aanslagen in de luchthaven van Zaventem, was er nog altijd geen nieuws over Alexander en Sascha Pinczowski, de kinderen van een Maastrichts gezin dat sinds vorig jaar in Lanaken woont. “We weten nog altijd niets over onze kinderen”, zei vader Edmond Pinczowski gisterenavond.

Alexander en Sascha Pinczowski, broer en zus, wonen al geruime tijd in New York. De twee twintigers waren naar ons land afgezakt om een bezoek te brengen aan hun Maastrichtse ouders, die sinds april vorig jaar in Lanaken wonen. Dinsdagochtend zouden de twee kinderen terug naar New York vliegen. In de vertrekhal, vlakbij de incheckbalie van American Airlines, belden Alexander en Sascha om 7.59 uur nog naar hun ouders in Lanaken om te melden dat ze goed waren aangekomen in Zaventem. Maar tijdens dat telefoontje horen de ouders een ontploffing en glasgerinkel, waarna de verbinding verbroken wordt.

Lees meer in Het Nieuwsblad editie Limburg van donderdag 24 maart

Corrigeer

MEER NIEUWS