Koppels op huwelijksreis in Blind Getrouwd: “Gaan we in vlammende ruzie uit elkaar?”

Koppels op huwelijksreis in Blind Getrouwd: “Gaan we in vlammende ruzie uit elkaar?”

Daisy en Geert: krijgen we een eerste vleugje romantiek te zien tijdens hun huwelijksreis? Foto: vtm

Na hun trouwfeest en eerste huwelijksnacht zijn de koppels uit Blind Getrouwd klaar voor een volgende belangrijke stap in hun prille relatie: de huwelijksreis.

Jonas en Inge nemen het vliegtuig naar Lanzarote na een aantal stresserende weken. Zij hadden een sterke start, maar kunnen ze die positieve lijn doortrekken op hun huwelijksreis of leggen ze zichzelf te veel druk op?

“Ik ben heel nieuwsgierig naar hoe het afloopt. Gaan we nog overeenkomen of gaan we in vlammende ruzie uit elkaar? Gaan we verliefd worden op elkaar?”, vraagt een onzekere Jonas zich af.

“We hebben al van iedereen gehoord dat we een perfecte match zijn en dat het al in kannen en kruiken is, maar alleen wij weten het nog niet.”

Voor Daisy en Geert start hun huwelijksreis met een valse noot. Na hun vlucht naar Gran Canaria blijkt hun koffer zoek en moeten ze zich zonder bagage behelpen. Toch hebben ze er zin in. “Ik voel mij wel comfortabel bij Geert. Hij is iemand die laat zien dat je je echt op je gemak mag voelen, en ik denk dat dat wederzijds is”, klinkt het bij Daisy. Voorlopig spatten de vonken er bij het tweetal nog niet af, maar misschien brengt hun reis wel een eerste vleugje romantiek?

Intussen genieten Stijn en Nuria in Tenerife volop van hun eerste reis samen. “We zitten op een toplocatie maar ik ben constant bezig met Stijn. Ik begin alles aan hem te vragen op het moment waarop ik ergens aan denk. Als ik bijvoorbeeld brood zie, vraag ik: “Welk brood eet je graag (lacht)?”, aldus Nuria. Op hun huwelijksfeest zagen we hoe de twee al snel naar elkaar toegroeiden. Houden ze dezelfde toon aan op hun huwelijksreis?

Blind Getrouwd, elke maandag op VTM.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees