Celebs

‘Temptation Island’-verleidster ontkent betrokkenheid in prostitutiezaak

Brugge -

Jolyn ­Deboevere, de ­23-jarige verleidster uit het Vijf-programma 'Temptation ­Island' die beloofde “het hartje te zullen breken”, zou ­betrokken zijn in een dossier rond prostitutie.

Speurders vonden in het gsm-verkeer van de Brugse zakenman en pooier G. (32) aanwijzingen dat Jolyn, een ex-Playboymodel, voor hem mannen ontving. “Niet op regelmatige basis”, verklaarde G. “Al was dat wel de bedoeling.” Jolyn zegt dat ze de man niet kent. “Ik wil er ook niets mee te maken hebben.”

Woensdag werd G. doorverwezen naar de correctionele rechtbank. “Een aantal meisjes prostitueerde zich in het huis van zijn moeder”, zegt procureur Frank Demeester. “Hij liep ­tegen de lamp toen hij ook meisjes ging ronselen in het buitenland.” Zijn advocaat Joris Van Maele wenst niet op de zaak in te gaan.

G. beweert dat Jolyn voor hem gewerkt heeft, maar dat ontkent ze in alle toonaarden. "Ik wil met die man niets te maken hebben, dat geldt ook voor de wereld waar hij in zit. Ik heb vast werk, een vaste relatie, ik heb echt geen idee waarom deze man mijn naam in dit dossier vernoemt. Dit is echt heel vervelend. Sinds Temptation Island krijg ik via Facebook verzoeken van wildvreemde mannen die van alles van me willen, maar die blokkeer ik meteen. Ook Jill uit het programma krijgt die mails, trouwens. Zoals ik al zei: daar wil ik niks mee te maken hebben."

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees