Mama

Baby met weelderige haardos is sensatie op het internet

Baby met weelderige haardos is sensatie op het internet
Baby Izzy, die voluit Isabelle Kaplan heet, kwam ter wereld met een weelderige, donkerbruine haardos. Haar mama nam een kiekje van zichzelf en de kleine meid, deelde die via de sociale media en de foto ging de hele wereld rond.

“Dat hoofdje vol haar was het eerste dat ik zag, maar ik was vooral blij om mijn dochter te zien”, zei papa David Kaplan in een interview tijdens Good Morning America, een ochtendshow op de Amerikaanse zender ABC. Mama Mackenzie (28) zei dat haar echtgenoot ook zoveel haar had toen hij werd geboren en dat ze het haar van hun dochter met rust laat. “Ik doe er geen product in. Ik laat het groeien”, zei ze.

Op de sociale media wordt de kleine Izzy vaak verward met een jongetje, maar de reacties zijn allemaal erg positief. “Hoe komt het dat deze baby mooier haar heeft dan mij? Ik dacht dat baby’s kaal waren”, schreef een fan. De foto van Izzy wordt zelfs gedeeld door wereldberoemde sterren zoals Mark Wahlberg. Intussen duiken her en der ook memes op met Izzy, nu bijna drie maanden, in de hoofdrol.

 
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees