Julien Dubail uitgeschakeld in eerste ronde Challenger Le Gosier

Julien Dubail uitgeschakeld in eerste ronde Challenger Le Gosier

Dubail (tweede van links) op een archieffoto. Foto: gl

Julien Dubail (ATP 431) is maandag uitgeschakeld in de eerste ronde van het Challengertoernooi van Le Gosier in Guadeloupe (hard/100.000 dollar).

Dubail verloor in drie sets met 6-2, 6-7 (5/7) en 6-4 van de Japanner Tatsuma Ito (ATP 115), het vijfde reekshoofd. De wedstrijd duurde 2 uur en 30 minuten.

In het dubbelspel strandde Yannick Mertens eveneens in de eerste ronde. Aan de zijde van de Fransman Vincent Millot ging hij met 7-5, 2-6 en 7/10 onderuit tegen de Fransen Gianni Mina en Adrien Puget.

Mertens (ATP 216) werkt dinsdag zijn partij in de eerste ronde van het enkelspel af. Daarin neemt hij het op tegen de Amerikaan Taylor Fritz (ATP 79).

In de eerste ronde van het dubbelspel ontmoet Dubail samen met de Fransman Maxime Janvier de Amerikanen Austin Krajicek en Mitchell Krueger. Niels Desein en de Serviër Nikola Milojevic kruisen de degens met de Canadese tandem Philip Bester en Peter Polansky, de eerste reekshoofden.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.