Piloot keert terug zodat oma en opa afscheid kunnen nemen van stervende kleinzoon

Piloot keert terug zodat oma en opa afscheid kunnen nemen van stervende kleinzoon

Foto: *

De vlucht stond op het punt om te vertrekken, het vliegtuig was zelfs al aan het taxiën toen de piloot plots besloot om terug te keren en twee passagiers alsnog te laten uitstappen. Het waren een oma en een opa die op het vliegtuig te horen hadden gekregen dat hun kleinzoon op sterven lag. De grootouders konden zo nog net op tijd afscheid nemen.

Het Britse echtpaar zat al in het vliegtuig van Etihad Airways toen ze plots een sms kregen dat hun kleinzoon op de afdeling intensieve verzorging lag. De jongen lag op sterven. Hoe dat precies kwam, is niet bekend.

Op dat moment was het vliegtuig - dat van Manchester over Abu Dhabi naar Australië zou vliegen - echter al aan het taxiën en is terugkeren normaal gezien niet meer toegelaten. De piloot luisterde echter naar de smeekbede van de twee en besloot om alsnog rechtsomkeert te maken en de twee te laten uitstappen.

Het jongetje overleed een dag later in het ziekenhuis, maar dankzij de actie van de piloot hebben de oma en opa nog afscheid kunnen nemen van hun kleinzoon.

“Een hartelijke dank aan Etihad Airways”, schreef reisagente Becky Stephenson op Facebook. “In de dertien jaar dat ik in dit vak zit heb ik nog nooit zo’n klantenservice meegemaakt.” De post werd massaal gedeeld en ook op sociale media wordt de luchtvaartmaatschappij geprezen.

De twee Britten mogen hun tickets ook gratis omruilen voor een latere trip naar Australië, waar ze familie hebben.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees