Blessure bij Standard-aanvoerder blijkt mee te vallen

Standard-kapitein Adrien Trebel heeft zondag in de slotwedstrijd van de tweede speeldag in groep A van Play-off II tegen KV Kortrijk een verstuiking in zijn enkel opgelopen. Dat maakte de middenvelder maandag zelf bekend.

Trebel misstapte zich zondagavond twintig minuten voor affluiten toen hij het leer wilde veroveren en sloeg daarbij zijn enkel zwaar om. Meteen werd er gevreesd voor een zware blessure. De 25-jarige Fransman kon maandag dus goed nieuws brengen, al is het nog niet duidelijk hoelang hij out zal zijn. “De onderzoeken hebben aangetoond dat ik geen breuken heb opgelopen, alleen een enkelverstuiking. Bedankt voor jullie steun en tot snel”, schreef Trebel maandag op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Einde seizoen voor Adrien Trebel na horrorblessure?

© JPL

Standard speelde slechts 1-1 gelijk tegen KV Kortrijk, maar het gelijkspel was na afloop het minste van de Luikse zorgen. Adrien Trebel, toch één van de smaakmakers dit seizoen, misstapte zich gruwelijk toen hij de bal wilde veroveren en sloeg zijn enkel zwaar om. Hij moest naar de zijlijn gedragen worden. Einde wedstrijd, mogelijk ook einde seizoen?

Standard hoopt dat blessure van Trebel toch nog meevalt ondanks lelijke beelden

© Photo News

De Luikse smaakmaker Adrien Trebel liep zondag tijdens het 1-1 gelijkspel tussen Standard en Kortrijk een lelijke blessure op. Hij misstapte zich gruwelijk toen hij de bal wilde veroveren en meteen werd gevreesd voor het einde van zijn seizoen. Standard-trainer Yannick Ferrera hoopt echter dat de blessure van zijn middenvelder meevalt.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

De Franse middenvelder van Standard blesseerde zich in de 67ste minuut van de wedstrijd. Trebel wilde Hervé Kagé ontwijken om op doel te kunnen schieten, maar blesseerde zichzelf in die actie aan de enkel waardoor hij het veld moest verlaten.

Na de wedstrijd werd de Fransman getest in het Universitair Ziekenhuis van Luik. “We hopen dat het om een verstuiking gaat en niets anders”, liet Ferrara weten. Maandagavond zou er meer informatie zijn over de ernst van zijn blessure.

Meer over KV Kortrijk

Meer nieuws

Keuze van de redactie