AA Gent haalt sportief manager weg bij KV Kortrijk

AA Gent haalt sportief manager weg bij KV Kortrijk

Foto: VDB

Patrick Turcq legt zijn functie als sportief manager van eersteklasser KV Kortrijk neer. Hij gaat aan de slag bij landskampioen KAA Gent, zo meldt Kortrijk woensdag op de clubwebsite.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

“KV Kortrijk wenst Patrick Turcq te bedanken voor zijn jarenlange trouwe dienst. We wensen Patrick veel succes in het verdere verloop van zijn carrière”, luidt het in een korte verklaring.

Op 1 april stelde Kortrijk Patrick De Wilde aan als nieuwe hoofdcoach. Hij kwam in de plaats van Karim Belhocine, die op zijn beurt werd aangesteld als sportief directeur.

“Het bestuur, management en de huidige sportieve structuur zullen in nauwe samenwerking met Sportief Directeur Karim Belhocine de sportieve lijnen blijven uitzetten”, besluit de mededeling van Kortrijk.

Functie bij AA Gent?

Welke functie Turcq bij AA Gent zal bekleden, is nog niet geweten. Momenteel is Michel Louwagie manager bij de landskampioen en Gunther Schepens sportief coördinator.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.