Is dit de laatste foto van Prince? Zanger bezocht apotheek vlak voor dood

Prince werd zes dagen voor zijn dood opgenomen in het ziekenhuis voor een drugsoverdosis, en niet voor de griep. Dat hebben “verschillende bronnen” aan entertainmentwebsite TMZ bevestigd. Bovendien zou de popster woensdagavond, enkele uren voor zijn overlijden, nog een apotheek bezocht hebben. Prince werd donderdag dood teruggevonden in zijn woning in Minneapolis. Hij werd 57 jaar.

Vrijdag maakte het privévliegtuig van Prince en noodlanding in Moline, Illinois, omdat de zanger met griep naar het ziekenhuis moest. Dat wordt echter in twijfel getrokken, omdat het vliegtuig nog slechts 48 minuten moest vliegen tot in Minneapolis.

Verschillende bronnen in Moline zouden aan TMZ verklaard hebben dat Prince een “save shot” had gekregen, een injectie die wordt toegediend om de effecten van een drug tegen te gaan. De bronnen verklaarden ook dat de dokters Prince hadden aangeraden om 24 uur in het ziekenhuis te blijven. Maar omdat hij geen privékamer kon krijgen, is hij drie uur na zijn aankomst in het ziekenhuis weer vertrokken. Het ging niet goed met hem, klonk het nog.

Bezoek aan apotheek

TMZ kon ook beslag leggen op een foto waarop te zien is hoe de Amerikaanse popartiest woensdagavond, enkele uren voor zijn dood, een bezoek bracht aan de apotheek in de buurt van zijn landgoed Paisley Park in Minnesota.

Volgens TMZ was het al de vierde keer dat Prince de apotheek deze week bezocht. Het personeelmaakte zich zorgen over zijn gezondheidstoestand: hij was brozer en nerveuzer dan anders.

De autoriteiten in zijn thuisstaat Minnesota willen de medische gegevens van Prince uit Moline uitspitten om de doodsoorzaak te achterhalen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S