Man in elkaar getimmerd omdat hij geen drugs heeft

Man in elkaar getimmerd omdat hij geen drugs heeft

De eerste dader droeg een lederen vest en de tweede een lichtgekleurde trui met kap. Foto: fedpol

Brussel -

Een 43-jarige man is in het station van Brussel Noord in elkaar geslagen door drie mannen. Het slachtoffer werd aangeklampt door iemand die drugs zocht. Toen hij geen bevredigend antwoord kreeg, keerde de dader met drie gewapende mannen terug om het slachtoffer een rammeling te geven.

Op woensdag 18 februari tussen 21.50 uur en 22 uur werd een 43-jarige man gewelddadig aangepakt in het station Brussel-Noord. Het slachtoffer werd aangeklampt door een persoon die drugs zocht. Omdat hij geen voldoening kreeg, reageerde hij verbaal agressief naar het slachtoffer.

Hij ging weg, maar kwam even later terug in het gezelschap van drie gewapende personen. Deze individuen gaven het slachtoffer een rammeling en vluchtten weg. Twee verdachten zijn nog steeds niet geïdentificeerd.

De eerste dader is van het Noord-Afrikaanse type. Hij droeg een jeansbroek en een zwarte lederen vest en basketschoenen. De tweede dader is van het Noord-Afrikaanse type. Hij droeg een jeansbroek en een zwarte jas, een lichtgekleurde sweater met kap en basketschoenen.

Als u deze personen herkent of u was getuige van deze agressie of u hebt enige informatie over deze feiten, dan vragen de speurders contact op te nemen via het gratis telefoonnummer 0800/30.300. U kan uw tips ook sturen naar opsporingen@police.belgium.eu. Discretie wordt verzekerd.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees