Daisy vond toch de liefde in ‘Blind Getrouwd’ (maar niet bij Geert)

Daisy vond toch de liefde in ‘Blind Getrouwd’ (maar niet bij Geert)

Foto: Blind Getrouwd

Op papier waren Daisy en Geert een perfecte match, maar meteen na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd' werd duidelijk dat de passie ontbrak. Het duo besliste dan ook om uit elkaar te gaan. Toch ging de Oost-Vlaamse Daisy niet met lege handen naar huis. Zij vond tóch nog de liefde bij een cameraman van het VTM-programma.

"In het programma is het niets geworden met Geert, maar ondertussen zijn we vijf maanden verder en ben ik blij te melden dat ik een nieuwe vriend heb", zegt Daisy. "Voor er foute verhalen de ronde doen: mijn vriend was een cameraman bij 'Blind Getrouwd', maar ik wil benadrukken dat er pas iets tussen ons is gegroeid na de opnames. Dit staat dus los van Geert: een hele toffe man, maar hij was gewoon niet de juiste voor mij." Daisy en haar vriend zijn recent zelfs gaan samenwonen. "Maar onze relatie staat los van het programma en behoort verder tot ons privéleven", klinkt het nog.

Ook al leken ze op papier een perfecte match, bij Geert en Daisy sloeg de vonk niet over. Hieronder vertellen ze waarom ze het experiment niet wilden verderzetten.

Lees hier de hele ontknoping van ‘Blind Getrouwd’.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees