VOETBALEINDRONDE 3DE PROVINCIALE - YVES VERHEIJENWILSKRACHT IDEGEM

“Zelfs muziekinstallatie werd gestolen”

Geraardsbergen -

Idegem sloot een vreemd seizoen af met een thuisnederlaag in de eerste ronde van de nacompetitie tegen Kluisbergen. Yves Verheijen verlaat met gemengde gevoelens de Barreelstraat, waar hij de voorbije jaren één van de sterkhouders was en vele feestjes opluisterde als gewaardeerde dj.

“Het werd een seizoen met vele problemen en tegenslagen. Zelfs onze muziekinstallatie werd enkele maanden geleden gestolen. Zondag verzorgden we de muziek dan maar met gewone cd's. De clubkas was leeg, maar toch bleef de groep aan elkaar klitten en speelden we het seizoen gewoon uit op basis van een sterk groepsgevoel en spelplezier. Bij de meeste andere clubs hadden de spelers forfait gegeven, maar wij haalden zelfs verrassend de eindronde waarin promotie een taboe was, maar we kregen wel groen licht om onze openingsmatch tegen Kluisbergen te winnen. Ik vond dat we in het spel zeker niet dienden onder te doen, maar kort voor rust liepen we tegen een rake counter aan. Nadien lag een flaterende lijnrechter aan de basis van de tweede bezoekende treffer. Eerst kende de vlaggenman ten onrechte een ingooi toe aan de bezoekers die vervolgens uit buitenspel konden scoren.”

“Ik kende een mooie tijd in Idegem met een prachtgroep, maar iedereen gaat nu zijn eigen weg. Met Borsbeke koos ik voor een ambitieuze club die volgend seizoen een gooit doet naar de oppergaai. Idegem daarentegen gaat een moeilijk seizoen tegemoet.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio