volleybal2DE divisie A (m) - Kris Sels FH Nijlen

“Geen promotie zou hard aankomen”

Hellvoc zal het in de eindronde opnemen tegen Poperinge en FH Nijlen. Nijlen deed op de slotdag wat het moest doen en verzekerde zich via een 0-3 zege tegen Herenthout van de tweede plaats in de eindrangschikking.

“Over de match tegen Herenthout kunnen we kort zijn”, zegt trainer Kris Sels van FH Nijlen. “Voor de thuisploeg was het een verplicht nummer, terwijl wij nog een klein beetje hoop koesterden op een misstap van leider Lanaken. Dat gebeurde uiteindelijk niet, maar het betekende wel dat wij geconcentreerd de wedstrijd afwerkten.”

“In de eindronde wachten ons ongetwijfeld twee sterke tegenstrevers, maar we moeten vooral uitgaan van onze eigen sterkte. Het gerucht doet de ronde dat al zeker twee ploegen promoveren. Praatjes uit de wandelgangen, maar het stemt me wel hoopvol. Het zou eerlijk gezegd persoonlijk hard aankomen als het niet mocht lukken.”

“Ik ben ervan overtuigd dat elke speler zich in eerste divisie sneller naar een hoger niveau kan tillen. Daar zal iedereen elke week op de toppen van de tenen moeten spelen om het verschil te maken. Meer dan in tweede divisie. Daarom is het alvast mijn ambitie om door te stoten.”

Corrigeer

MEER NIEUWS