Charlotte vindt gat in de markt: webshop voor vrouwen die op grote voet leven

Charlotte vindt gat in de markt: webshop voor vrouwen die op grote voet leven

Foto: *

Lint -

De Lintse Charlotte De Ridder (21) start binnenkort een webshop voor grote schoenmaten op. Dankzij een wedstrijd van radiozender Q-music krijgt ze een uitgelezen kans om dat project te realiseren.

Radiozender Q-music beloont negen dagen lang “geestige, warme, zotte, wereldverbeterende en lichtjes van de pot gerukte projecten” met Plezante Premies. Presentatoren Sam De Bruyn en ­Heidi Van Tielen schakelen de Q-luisteraars in als jury. Dinsdagavond ging de hoofdprijs naar een idee van de Lintse Charlotte De Ridder bekroond.

De 21-jarige De Ridder leeft letterlijk op grote voet (schoenmaat 43, red.) en wil daarom dolgraag een webshop voor vrouwen met grote schoenmaten openen. “Als vrouw is het best lastig om grote voeten te hebben”, lacht De Ridder. “Het feit dat ik geen geschikte elegante schoenen vind, leverde me al heel wat frustraties op.”

Dankzij Q-music krijgt het project van de jonge Lintse meteen een stevige duw in de rug. De radiozender voorziet een startbudget van 8.000 euro voor de nieuwe zaak. “Een zalige buitenkans”, klinkt het bij De Ridder.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees