Vedetten Valdes en Maniatis moeten weg bij Standard

Vedetten Valdes en Maniatis moeten weg bij Standard

Foto: Belga

Victor Valdes en Ioannis Maniatis zijn niet langer spelers van Standard. Het duo, dat deze winter gehuurd werd van respectievelijk Manchester United en Olympiakos, ziet een einde gemaakt aan de huurovereenkomsten en mag de club eind deze week verlaten.

Standard laat in een mededeling weten dat het "de eigen jongeren nog kansen wil geven dit seizoenseinde", en daarom mag het duo de club dus al vroegtijdig verlaten.

Standard en Valdes hebben een onderling akkoord om op het einde van deze week uit elkaar te gaan: "Standard bedankt Victor voor alles wat hij de club heeft bijgebracht, in het bijzonder de Belgische beker. We wensen hem dan ook het beste toe voor de rest van zijn carrière.”

Naast Valdes zal ook Ioannis Maniatis Standard verlaten. Hij werd gehuurd van Olympiakos, maar kon zich nooit echt doorzetten. Hij kwam maar in negen wedstrijden in actie.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.