Voetbal2de provinciale - Mario SergeantLS Merendree

“De eindronde leeft nog niet echt”

Nevele -

LS Merendree keert op de tweede speeldag van de eindronde terug naar de Denderstreek. De fusieploeg won op de eerste speeldag met 0-3 op het veld van SK Lebbeke dat op vijf kilometer van Buggenhout ligt.

“We hadden beter in de buurt van Buggenhout kunnen overnachten in plaats van terug te keren”, lacht coach Mario Sergeant.

“Het is opnieuw voor onze supporters een weinig attractieve uitwedstrijd. Buggenhout ligt op zestig kilometer en een uurtje autorijden van Merendree. Het is begrijpelijk dat de eindronde bij onze aanhang nog niet overdreven sterk leeft. De loting is voor ons een klein fiasco. Wij spelen in het beste geval inclusief de finale alle wedstrijden buitenshuis. De verre verplaatsingen en de weinig tot de verbeelding sprekende tegenstanders betekenen relatief weinig toeschouwers en lage inkomsten.”

“Wij zijn aan de eindronde met dezelfde ambitie als aan de competitie begonnen. Wij willen iedere wedstrijd winnen en zien wel waar het schip strandt. Wij overtroffen de verwachtingen en eindigden in de competitie op de vijfde plaats met een periodetitel als kers op de taart.”

“Niemand bij LS Merendree denkt voorlopig aan promotie naar eerste provinciale maar we zullen iedere kans met beide handen grijpen. We beschikken over veel jonge spelers die nog een grote progressiemarge hebben.”

“Denis Sehric is er zondag zeker niet bij nadat hij tegen SK Lebbeke het slachtoffer van een gemene overtreding. Jules Pauwels werd ook zwaar aangetrapt en is twijfelachtig. Hij was samen met zijn geblesseerde broer Louis goed voor 26 competitiedoelpunten.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio