VolleybalInterprovinciale eindronde (v) - Astrid Vande MeirsscheJTV Zele - Berlare

“We verwachten er niet te veel van”

Berlare / Zele -

In eerste provinciale verzekerden de vrouwen van Zele-Berlare zich vorige week van de tweede plaats. Meteen krijgen ze via de interprovinciale eindronde de kans om te promoveren.

“Al verwachten we er niet te veel van. Momenteel is er nog geen bijkomende stijger, dus weten we nog niet helemaal hoe de kaarten liggen. We kennen de ploegen niet waartegen we moeten aantreden, maar gezien Lanaken (Limburg), Zwevezele (West-Vlaanderen) en Kalmthout (Antwerpen) ook de op één na beste van hun provincie waren, kunnen we ons aan sterke tegenstanders verwachten”, blikt Astrid Vande Meirssche vooruit.

“We gaan onszelf niet te veel druk opleggen. We gaan er van uit dat we ook volgend seizoen in eerste provinciale zullen aantreden. Promoveren we toch dan is dat mooi meegenomen. Het zou alleszins een bekroning zijn van een sterk seizoen. Een seizoen waarin we kampioen Avo Melsele B twee keer geklopt hebben, maar waarin we ook enkele domme nederlagen incasseerden tegen de zogenaamd mindere goden.”

“Of onze ploeg ook echt klaar is voor de stap hogerop? Ik denk het wel, al wijzigt er toch één en ander. Valerie Symoens, Mieke Merckx, Marjoke Van Avermaet en Lise Kerckhove stoppen ermee. Met de jongeren Lauren De Brauwer, Emma Van Ransbeeck, Emma Vanmaerke alsook Liesbeth Symoens, die terugkeert uit Nieuw-Zeeland, erbij, zijn we naar komend seizoen toe opnieuw goed gewapend. Of het tweede divisie dan wel eerste provinciale wordt, zullen we zaterdagavond wellicht al weten. Maar nog eens, wordt het niks, dan is dat maar zo. We kunnen zonder druk aan de eindronde beginnen.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio