Knieblessure Malinovskyi van Genk lijkt mee te vallen

Knieblessure Malinovskyi van Genk lijkt mee te vallen

Malinovskyi wordt afgevoerd. Foto: JEFFREY GAENS

Ruslan Malinovskyi verliet gisteren bij Genk het veld op een draagberrie. Zijn knieblessure (verrokken ligamenten?) lijkt echter mee te vallen. Heel even vreesde Ruslan Malinovskyi het ergste, toen hij zich even voor het uur tegen Club Brugge (3-1-verlies) verstapte. De Oekraïener ging kermend van de pijn neer en greep meteen naar de knie.

“Die ging plots links en rechts, ze voelde heel onstabiel aan. De schrik sloeg me om het hart. Maar ik hoop dat de schade beperkt blijft, ik kan ook gewoon stappen naar de bus. Ik ga ook niet meteen door naar het ziekenhuis.” Nader onderzoek moet vandaag meer duidelijkheid brengen, trainer Peter Maes schatte wel in dat de (verrokken?) ligamenten de wedstrijd tegen Zulte Waregem in het gedrang kunnen brengen.

Maes maakte zich ook zorgen om Neeskens Kebano, die zich vrijdag aan de rug blesseerde tijdens de oefeningen voor de training. Ook Kebano’s klieren reageren immers fel op geleverde inspanningen, nader onderzoek moet ook daar duidelijk maken wat er nu precies aan de hand is met Kebano.

Corrigeer

MEER NIEUWS

Aangeraden