Kromme Boom verhuist Floraliën naar Tuindagen van Beervelde

Kromme Boom verhuist Floraliën naar Tuindagen van Beervelde

De Kromme Boom verhuist Arcelor Mittal naar de Tuindagen van Beervelde Foto: Ann Leys

Lochristi - De Floraliën Gent zitten er op, maar dat betekent niet dat Lochristi afkickt van de bloemen en planten. Vanaf vrijdag 6 tot en met zondag 8 mei (Moederdag!) kunnen liefhebbers van bloemen en planten (en van het Park van Beervelde tout court) terecht op Het Feest van de Tuin in Beervelde. Lochristi Blogt zal daar de komende dagen de nodige aandacht aan besteden, en ook dit jaar weer 50 duotickets weggeven.

De Kromme Boom, het opvanginitiatief voor mensen die door alle mazen van het maatschappelijk net vallen, brengt overigens één van de blikvangers van hun stand op de Floraliën over naar Beervelde. Het gaat over de indrukwekkende smeltkuip die de smeltovens van Arcelor Mittal symboliseert.

Zoals bekend kreeg De Kromme Boom uit Oostakker Lourdes het bezoek van prins Laurent tijdens de Floraliën, en won De Kromme Boom ook de prijs van mooiste stand als individuele deelnemer.

"Op de Floraliën was de smeltkuip gevuld met geel-oranje chrysantjes, maar we passen dat voor Het Feest van de Tuin uiteraard met plezier aan het thema La Vie en Rose aan. We zullen ze nu vullen met bloemen van roze azalea en gerbera", aldus Marnix Boes van De Kromme Boom.

Alle info over het Feest van de Tuin op de site van Het Park van Beervelde.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio