Celebs

Papa van Marthe: “Geen sprake van overspel met Viktor”

Papa van Marthe: “Geen sprake van overspel met Viktor”

Foto: Instagram

Het nieuws dat Marthe van K3 (19) de liefde heeft gevonden bij Viktor Verhulst (21), zoon van, sloeg vorige week in showbizzland in als een bom. Misschien ook wel omdat Marthe nog niet zo lang geleden had gebroken met haar jeugdvriendje Alexis. Maar volgens haar vader is dat een suggestie te ver: “Hola, van bedrog is hier geen sprake!”

Gert Verhulst, die eerder zelf een relatie had met Karen én Josje van K3, zag de humor van de amoureuze zet van zijn zoon wel in. Hij deelde een grapje op zijn Instagramaccount . Dit weekend postte Marthe zelf een foto met Viktor met de boodschap dat ze ‘super gelukkig’ zijn .

Nu voelt ook Bart De Pillecyn, de vader van Marthe, zich geroepen om in Dag Allemaal te bevestigen dat er écht niet meer aan de hand is dan het toeval van de liefde. “Tussen Viktor en zijn vorige vriendin was ’t al in januari gedaan. De breuk met Alexis was recenter, dat klopt, maar dat is in alle vriendschap gebeurd. Ze hadden het allebei veel te druk en geen tijd meer voor elkaar. Trouwens, Alexis was haar éérste vriendje. Slechts heel weinig mensen blijven de rest van hun leven bij hun eerste lief”, weet de vader te vertellen.

Papa Bart vindt het ook niet vreemd dat zijn dochter nu samen is met de zoon van de grote baas. “Marthe en Viktor kennen elkaar al lang. Marthe maakte al jaren deel uit van het Studio 100-koor en Marie, de zus van Viktor, is één van Marthes beste vriendinnen. ’t Zal dus wel via die weg gegaan zijn, denk ik. Of hij een goeie partij is? Daar heb ik zelfs nog niet bij stilgestaan. Hij en mijn dochter zijn gewoon een mooi koppeltje”, besluit hij.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees