Celebs

Caitlyn Jenner gaat naakt

Caitlyn Jenner gaat naakt

Foto: pn

Er ligt naar verluidt een spannende opdracht in het verschiet voor transgender Caitlyn Jenner, die geboren werd als Bruce. De voormalig olympisch atleet gaat naakt voor de cover van het Amerikaanse magazine Sports Illustrated. Dat schrijft entertainmentblad US Weekly.

Een anonieme bron zegt dat de 66-jarige ster naakt gaat ter ere van de veertigste verjaardag van Sports Illustrated. Volgens de ingewijde zal Jenner, die een carrière als tienkamper had en goud won op de Olympische Spelen van 1976 in Montreal, enkel haar medaille en de Amerikaanse vlag dragen.

Niet alleen het feit dat de transgender naakt gaat is bijzonder. Dat de gouden medaille te zien zal zijn is ook speciaal. Vorig jaar zei Jenner dat die al jaren verborgen zit in een lade. “Ik wilde niet dat mijn kinderen hun prestaties zouden vergelijken met mijn gouden plak, dus verstopte ik de medaille”, schreef ze in een blogpost voor de Huffington Post.

Caitlyn Jenner heeft twee dochters, Kendall en Kylie, met Kris Jenner, die dan weer de mama is van de Kardashians. Caitlyn heeft ook nog vier kinderen uit vorige huwelijken.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees