Celebs

Zo zou Michael Jackson er vandaag uitzien, zonder plastische chirugie

Michael Jackson heeft met zijn muzikaliteit en dansmoves veel betekend voor de muziekwereld. De Amerikaanse artiest, die in 2009 overleed, staat ook bekend om de bijzonder opvallende metamorfose die hij tijdens zijn leven doormaakte. Jackson veranderde van een zwarte jongeman in een blanke man. Maar, zoals hij het zelf zong: it doesn’t matter if you’re black or white.

De vijfjarige Michael Jackson maakte als lid van “The Jackson Brothers” al heel snel zijn intrede in de muziekwereld. Al snel bleek dat Michael erbovenuit stak. Op 13-jarige leeftijd besliste hij om solo verder te gaan. Het was het begin van een grote carrière die tegelijk zijn ondergang zou worden.

The King of Pop had moeite met het omgaan met de roem en de druk om te presteren. Als gevolg daarvan nam hij zijn toevlucht tot plastische chirurgie. Zelf beweerde hij slechts twee neuscorrecties te hebben ondergaan, maar die bewering wordt door velen op ongeloof onthaald. Jackson zou ook zijn huid hebben verbleekt nadat bleek dat hij vitiligo had, een huidziekte die pigment uit de huid doet verdwijnen.

Voor de documentaire “The Ten Faces of Michael Jackson” onderzochten documentairemakers hoe zijn gezicht er vandaag had uitgezien zonder plastische chirurgie. Dit is het resultaat:

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees