Celebs

Josje reageert op de heisa rond haar naaktselfie

Josje reageert op de heisa rond haar naaktselfie
Josje Huisman heeft in een nieuwe post op Instagram gereageerd op de commotie die eerder deze week ontstond nadat ze een naaktselfie deelde via de sociale netwerksite.

“Ik hou van mijn lichaam en hoe dat werkt. Het is magnifiek. Ik probeer er goed zorg voor te dragen. Als je denkt dat ik me moet schamen als ik het toon, dan is dat echt jouw probleem. Ik wist niet dat een blote buik zo choquerend kon zijn. En wat met een blote oksel. Een voorbeeld zijn of geven heeft niet alleen te maken met looks. Ik voel me sowieso geen rolmodel. Ik ben gewoon mezelf. Dit is mijn lijf, mijn leven en mijn Instagram. En als je geen Engels kan lezen moet je hier misschien al helemaal niet zijn”, schrijft de blondine - jawel, in het Engels - bij een nieuwe selfie van zichzelf. Daarop poseert ze met een grijs topje, en toont ze enkele van haar tattoos aan haar volgers. “Ga nu maar in de zon zitten. Het is prachtig weer”, voegt ze er nog aan toe.

 

 

Meer dan vijfduizend onder hen vinden de foto leuk. Op een uur tijd ontving Josje ook al bijna driehonderd reacties van fans die haar gelijk geven en vinden dat ze zich niet hoeft te verantwoorden voor de kiekjes die ze deelt.

De bewuste selfie die de heisa veroorzaakte zie je hieronder:

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees