Dossevi in de clinch over zijn toekomst met... Twitteraccount van Standard

Dossevi in de clinch over zijn toekomst met... Twitteraccount van Standard

Foto: Twitter Standard de Liège

Standard-speler Matthieu Dossevi heeft flink uitgehaald naar de Twitteraccount van zijn eigen club. Dat account pakte vrijdagmiddag uit met een quote, toegeschreven aan Dossevi, die stelde dat de Franse Togolees bij de club wil blijven. Dossevi verweet het Twitteraccount van Standard echter “maar één procent van de oorspronkelijke zin te hebben overgehouden”.

“Mijn wil is om hier te blijven en me verder door te zetten bij Standard. Ik voel me goed hier, dus ik ga mezelf geen druk opleggen.” Met die quote, toegeschreven aan Matthieu Dossevi, pakte het Twitteraccount van Standard vrijdagmiddag uit. De Franse Togolees ging na de persconferentie echter via Twitter in de tegenaanval en stelde schamper dat dat “maar één procent van de oorspronkelijke zin” was.

Contact met Sevilla

“Ik wil bij Standard blijven, maar je kan nooit met zekerheid zeggen wat er gaat gebeuren”, noteerde La Dernière Heure op diezelfde persconferentie. “Als er zich een opportuniteit voordoet, moet iedereen echter tevreden zijn. Als er zich een mooie gelegenheid op sportief vlak voordoet, zal ik luisteren, maar ik herhaal: ik stuur niet aan op een breuk met Standard want ik voel me goed hier. Ik laat mijn makelaar zich met zo’n dingen bezighouden. Ik weet dat hij al contact heeft gehad met Sevilla, maar er is nog niets concreets.”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.