Klasseslager Vermeulen verdubbelt oppervlakte en verkoopt nu ook groenten

Klasseslager Vermeulen verdubbelt oppervlakte en verkoopt nu ook groenten

Slager Filip Vermeulen en zijn vrouw Petra Van Beneden in hun nieuwe, fel vergrote winkel. Foto: ivh

Evergem -

De zaak van Klasseslager Vermeulen is tweemaal groter geworden. Daarmee kan de winnaar van heel wat prijzen voor zijn vleesproducten, zijn assortiment beter uitstallen.

Om verbouwingen van de slagerij te kunnen uitvoeren, moest Klasseslager Vermeulen elf maanden zijn klanten bestellen in een pop-upwinkel. Intussen is de zaak van de uitbaters Filip Vermeulen (42) en zijn vrouw Petra Van Beneden (40) dubbel zo groot geworden.

De winkel heeft ook een veel grotere koeltoog, een nieuwe werkplaats én een ruimer assortiment. Filip nam de zaak over van zijn vader Urbain en kaapte op wedstrijden al veel prijzen weg met zijn vleesproducten en zijn vleesschotels.

Naast de slagerij hield zijn broer Gerd het weekendcafé 't Cartouchken open.

“Omdat Gerd verhuisd is naar Sleidingedorp, kwam dat pand vrij. Dat was een ideale gelegenheid om onze winkel te verruimen. De oppervlakte is er dus van verdubbeld. Onze koeltoog, waarin het vlees wordt gepresenteerd, is nagenoeg tien meter lang. Daardoor kunnen we meer tonen aan de klanten.”

Groenten en fruit

“Meer overzicht maakt voor ons het werken gemakkelijker. We verruimden ook ons assortiment. Niet enkel van vlees, maar ook van kazen en wijn. Voortaan verkopen we bovendien groenten en fruit en nog andere meeneemproducten”, legt Petra uit.

INFO

Klasseslager Vermeulen, Wurmstraat 6, Sleidinge, telefoon 09-357.46.08. Open dinsdag tot zaterdag 8 tot 12 en 13.30 tot 18.30, zondag van 8 tot 12 uur

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio