Dit zijn de plannen van de ‘oude’ K3-meisjes

Dit zijn de plannen van de ‘oude’ K3-meisjes

Foto: BELGA

Gaan we Kristel, Karen en Josje ooit nog horen zingen nu ze hun regenboogjurkje voorgoed aan de haak hangen? We vroegen het hen zelf nadat het laatste applaus uitgestorven was:

Josje: “Ik wil zeker nog blijven zingen, en hopelijk horen jullie nog van mij. Maar ik denk dat het gezond is voor mezelf om dit allemaal eerst even te laten bezinken. Ik wil mijn tijd nemen om mijn weg te vinden. Daarom ga ik eerst lekker enkele weken op reis naar Buenos Aires, en dan komt er een boek aan waarin ik mode- en stylingtips geef. En daarna zien we wel wat er op mijn pad komt. Voorlopig blijf ik ook gewoon in België wonen, maar ik sluit niet uit dat ik op een bepaald moment weer naar Nederland verhuis.”

Kristel: “Ik blijf manager van de nieuwe K3 en ik maak voor Ketnet een programma rond kinderrechten. En zingen? Ik heb lang gedacht dat het moeilijk zou zijn om ineens in kleinere zalen te moeten optreden als ik een soloplaat zou uitbrengen, maar op de Nacht van de Televisie Sterren heb ik met mijn ventje (Gene Thomas, ndvr.) opgetreden, en toen had ik ineens iets van: Dat is ook wel leuk zo, met een ander publiek. Dus dat kan nog komen, al wil ik er nu even nog geen tijd voor maken.”

Karen: “Buiten mijn tv-projecten wil ik natuurlijk nog blijven zingen! Ik zit thuis in onze studio regelmatig te experimenteren, maar ik verander nog de hele tijd van gedacht. Vroeger zei ik altijd dat ik een soloplaat wou maken met Ozark Henry, maar intussen vind ik ook Tourist LeMC heel goed en heb ik zin om die eens te bellen om hem te vragen voor mij een plaat te schrijven. Ach, ik moet er nog eens heel goed over nadenken. Niets moet, er is geen druk. Dat maakt het net zo leuk.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees