Celebs

Gwyneth Paltrow prijst orgasmes van 13.000 euro aan

Gwyneth Paltrow prijst orgasmes van 13.000 euro aan

Foto: pn

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow (43) prijst in een nieuw artikel op haar lifestylesite Goop de betere seksspeeltjes aan. Daar staat ook een gouden dildo tussen van 15.000 dollar, omgerekend 13.167 euro.

“Seksspeeltjes hebben al lang geen fout imago meer en je hoeft ze ook niet meer te verstoppen in je nachtkastje. Ze zijn tegenwoordig mooie staaltjes van interactieve kunst. Ziehier, een paar van onze favorieten”, staat er bij een collage van speeltjes voor ondeugende doeleinden.

Gwyneth Paltrow prijst orgasmes van 13.000 euro aan

Dat Gwyneth Paltrow veel geld spendeert aan schoonheidsrituelen is al langer bekend, maar blijkbaar mogen ook seksspeeltjes mogen wat kosten. Tussen het sexy speelgoed staat immers een gouden - 24 karaat! - van het merk Lelo ter waarde van 13.167 euro. Ook een vibrerende halsketting met verborgen tepelklemmen (500 euro) en een leren zweepje met gouden handvat van Agent Provocateur ( 677 euro) behoren tot de selectie.

Verder raadt Paltrow nog een vibrator aan die je partner vanop afstand kan bedienen en een exemplaar om te delen met je partner. Haar eigen biologische oliën - geschikt als glijmiddel! - staan er ook tussen, net als een setje van 48 euro voor koppels die met bondage willen experimenteren.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees