Recht in de roos: Russische man haalt drone neer met perfecte speerworp

Recht in de roos: Russische man haalt drone neer met perfecte speerworp

Foto: Youtube.

Een Russische man raakte tijdens de reconstructie van een middeleeuwse veldslag gefrustreerd door een vervelende drone die het hele gebeuren filmde boven de hoofden van de acteurs. Hij vond er dan maar niets beter op om met zijn speer de drone uit de lucht te halen.

De drone vloog over de veldslag wanneer plots een Russische man in middeleeuwse klederdracht het gezoem van het toestel niet meer kon verdragen. Met een perfecte worp haalde hij de drone neer. Drones horen natuurlijk niet thuis in de middeleeuwen...

Verschillende getuigen vonden het constante gezoem van de drone ook “vervelend”. Sommigen zeiden dat het toestel niet aanwezig had moeten zijn op een evenement dat historische gebeurtenissen weer tot leven brengt. Andere getuigen vinden dan weer dat de man het heft niet in eigen handen had moeten nemen.

Volgens de organisator van het evenement, Pavel Semyonov, was de speer geen echt wapen. “Het had een verzachte top, dus de drone werd niet vernield, het viel gewoon op de grond”. De man die de drone neerhaalde, heeft vrijwillig de schade aan de drone betaald.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees