VOETBALEindronde 4DE KLASSE - BRAM MALFROYEendracht Zele

“Jongens die spelen voor hun transfer goed omringen”

“Jongens die spelen voor hun transfer goed omringen”

Bram Malfroy. Foto: EWT

Zele -

De eindronde voor promotie naar de tweede amateurklasse brengt Eendracht Zele net op Pinksteren in het bedevaartsoord Halle. De contractloze Eendracht-spelers hopen vooral via een sterke prestatie groen licht te krijgen over een transfer.

Velen keken verbaasd op toen manager Gunther Impens ondanks alle perikelen aankondigde dat Zele op volle sterkte zal aantreden in de nacompetitie.

“Alvast voor de wedstrijd op Halle kwamen we tot een overeenkomst waarin de spelers en trainersstaf enerzijds en het bestuur anderzijds zich konden vinden”, zegt flankverdediger Bram Malfroy.

“De spelers willen dat vooral voor elkaar doen. Enkele jongens willen zich nog in de kijker spelen voor een transfer en dat kan het best wanneer ze sterk omringd staan. Het toont nog maar eens aan hoe hecht deze groep is, zowel naast als op het veld. Er lag voor ons samen echt een mooie toekomst weggelegd, alleen werd daar onlangs in één pennentrek een flinke streep doorgetrokken.”

“Zelf heb ik inmiddels getekend bij Jong Lede, dat na winst in de eindronde volgend seizoen in nationale uitkomt. Ik ben daar opgegroeid en kom dus in een vertrouwd nest terecht.”

“Hoe serieus we die wedstrijd zondag pakken? Wanneer wij het veld opgaan is dat met de intentie om te winnen, al kan je nooit voorspellen hoe een wedstrijd verloopt. Een verplichting was het niet, maar toch hebben we deze week nog getraind. In de laatste matchen hebben wij onze sportieve plicht vervuld met nog een mooie overwinning tegen Dikkelvenne tot gevolg. Ook op Halle zullen we ons nog eens voor 100% geven.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio