Eindelijk duidelijkheid over lugubere skeletten in kelder van oud weeshuis

In 2006 stond het internet even op zijn kop nadat werkmannen erin geslaagd waren een kelder onder een oud Londens weeshuis te openen. In de kelder lagen honderden kisten die de meest lugubere skeletten bevatten. Skeletten met vleugels, schedels met duivelshoorns: de vondst was een nachtmerrie. Nu pas, tien jaar later, is duidelijk geworden wat de vondst écht inhield.

De skeletten werd al snel de ‘Merrylin Cryptid Collection’ genoemd, naar de man aan wie de verzameling toebehoorde. Thomas Theodore Merrylin was een rijke aristocraat en bioloog die zijn leven had gewijd aan het verzamelen van bizarre wezens. In 2006 was het niet duidelijk of de skeletten echt waren of vals, maar daar is nu verandering in gekomen.

Alex CF, de man die al jaren optrad als curator van de verzameling, blijkt de skeletten gewoon zelf te hebben gemaakt. Alex is een schrijver en beeldhouwer uit Londen, en maakte het mysterie rond Thomas T Merrylin de voorbije jaren steeds groter. Zijn doel? Mensen de wereld in vraag laten stellen. Want: “What if I was real, what if I had lived?”

Meer foto’s en informatie vind je op deze website.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees