Celebs

Hoogzwangere Anouk deelt foto van haar buik

Hoogzwangere Anouk deelt foto van haar buik
De Nederlandse zangeres Anouk (41) is momenteel hoogzwanger van haar zesde kind en deelt een foto van haar buik via Instagram. Op het bewuste kiekje geeft haar huidige vriend Dominique Schellekens (21), die voor het eerst papa wordt, een kusje op haar bolle buik.

“No King without a Queen”, schrijft Anouk bij de foto. Uit eerdere relaties heeft Anouk al vijf kinderen. Vier zonen Benjahmin Kingsley (13), Elijah Jeremiah (11), Jesiah Dox (5) en Sion Jethro (1,5). Haar 10-jarige dochter luistert naar de naam Phoenix Ray. De blondine, die al langer een kind wil met haar Dominique maar een paar miskramen kreeg, zei eerder in een interview in de De Coen & Sander Show op de Nederlandse radiozender Radio 538 dat ze hoopt op een tweede dochter. “Het lijkt me leuk om weer leuke jurkjes te kopen in plaats van die saaie bruine en blauwe kleren. Daar ben ik klaar mee.”
 

 

No King without a Queen ????

A photo posted by anouk (@anouk) on

 

Of we de baby van Anouk vaak te zien zullen krijgen via de sociale media valt te betwijfelen. Begin maart zei ze in de Nederlandse ochtendshow van Mattie en Wietze dat ze haar kroost niet meer wil tonen. “Er zijn veel idioten die het nodig vinden om op de foto’s te reageren. Er schreven mensen dat mijn kinderen op stront lijken. Dat gaat me te ver”, zei ze. “Ik las dagelijks comments en was lang bezig om ze te verwijderen in de hoop dat mijn kinderen ze niet zagen. Plots had ik daar geen zin meer in”, voegt ze eraan toe.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees