Karen Damen bekent: “Mijn zoontje is pas fan van K3 sinds Hanne, Klaasje en Marthe. Daarvoor nooit”

Karen Damen bekent: “Mijn zoontje is pas fan van K3 sinds Hanne, Klaasje en Marthe. Daarvoor nooit”

Foto: isopix

De nieuwe opdrachten waaien Karen Damen na de allerlaatste K3-show langs alle kanten tegemoet: theater, tv, en vanaf volgende week is ze ook EK-columniste voor onze krant. En natuurlijk ook moeder voor haar zoontje Sky. “Ik weet voor het eerst hoe het voelt om een kind te hebben dat fan is van K3”, verklapt ze in een exclusief interview met Het Nieuwsblad.

Karen Damen (41) is écht een nieuw leven begonnen na K3. Maar van een zwart gat is geen sprake. “Het plan was een lange vakantie te nemen, maar voor ik het wist, stond mijn agenda weer helemaal vol. Het was eigenlijk de bedoeling om zeker een volle maand alle afspraken blokkeren na die laatste K3-show. Maar dingen die ik leuk vind, kan ik niet weigeren.”

“Het is ook niet zeven dagen op zeven werken, en ik kan vaak mijn eigen uren bepalen. Dat is zo’n luxe. Zolang ik mijn kind kan zien, maakt het mij niet uit. Als ik een filmpje moet draaien, zeg ik: Niet in het weekend en binnen de schooluren. En iedereen schikt zich daarnaar.”

Haar zoontje Sky is intussen zes jaar. “Hij is eindelijk fan van K3, daarvoor nooit. Sinds Hanne, Klaasje en Marthe er zijn, is het grote liefde. Ik weet voor het eerst hoe het voelt om een kind te hebben dat fan is van K3. Eerst was hij vooral zot van Hanne, dan Marthe, en nu is het vollen bak Klaasje.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees