Michel Van den Brande maakt opvallende entree op begrafenis Gaston Berghmans

Michel Van den Brande maakt opvallende entree op begrafenis Gaston Berghmans

Foto: GVA

Michel Van den Brande, de tv-persoonlijkheid bekend van het Vier-programma ‘The Sky is the Limit’, heeft een opvallende entree gemaakt op de begrafenis van de Antwerpse komiek Gaston Berghmans. Hij kwam toe aan de Sint-Andrieskerk in zijn blitse elektrische BMW.

Van den Brande had eerder deze week laten weten dat de as van de overleden komiek zou uitgestrooid worden in de zee, ter hoogte van Blankenberge. Aan de kuststad bezaten Gaston Berghmans en zijn vrouw Jenny hun tweede thuis. Van den Brande had zelfs al voor een helikopter gezorgd om zijn assen uit te strooien. Donderdag raakte echter bekend dat dit niet meer toegelaten is sinds 1999 .

Op de begrafenis van zijn goede vriend kwam Van den Brande aan in zijn blitse bolide, een elektrisch aangedreven BMW. Hij parkeerde zijn wagen vlak voor de kerk. “Gaston heeft heel voor mij betekend, al van kleinsaf aan”, vertelt hij. “Nu was hij eigenaardig genoeg fan van mij geworden. Ik vind het enorm spijtig, want hij was een geweldige persoon en de beste komiek die België ooit gekend heeft.”

Volg hier LIVE de begrafenisplechtigheid van Gaston Berghmans .

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees