Roompot gaat door als hoofdsponsor van Nederlandse wielerploeg

Roompot gaat door als hoofdsponsor van Nederlandse wielerploeg

Foto: Photo News

Roompot Vakanties blijft ook de komende twee jaar de hoofdsponsor van de Nederlandse wielerploeg Roompot - Oranje Peloton. Dat maakte de ploeg op haar website bekend. “Als bedrijf met Nederlandse wortels willen we graag Nederlands wielertalent een extra duw in de rug geven”, reageerde Jurgen van Cutsem, CEO van Roompot Vakanties.

Ook Michael Zijlaard, teammanger van de wielerploeg, is verheugd met de nieuwe overeenkomst. “Roompot toonde twee jaar geleden lef door ons in staat te stellen om onze plannen voor een volledig Nederlandse ploeg uit te voeren. Die keuze is voor beide heel goed uitgepakt. Wij passen op veel gebieden prima bij elkaar en zijn heel blij dat wij deze samenwerking in de komende jaren verder kunnen uitbouwen”.

Roompot, een team dat uitsluitend Nederlandse renners en ploegleiders telt, maakte vorig seizoen zijn debuut in het wielerpeloton en reed ook enkele klassiekers in ons land mee.

Pieter Weening, die vorige week nog een rit en het eindklassement in de Ronde van Noorwegen won, is een van de bekendere namen bij de ploeg.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.