Het Nieuwsblad stuurt Freddy De Vadder naar het EK voetbal als 'speciale reporter'

Het EK voetbal moet hét hoogtepunt van het voetbaljaar worden. Voor onze Rode Duivels, maar ook voor de Belgische supporters die massaal naar Frankrijk afzakken om hun idolen de Europese titel te zien winnen. Omdat we bij Het Nieuwsblad en Sportwereld meer dan alleen het sportieve willen belichten, sturen we niemand minder dan Freddy De Vadder op pad om al die prachtige supportersverhalen voor ons boven te spitten.

mtm

"Heel wat media wilden met Freddy in de zee gaan", zegt chef Sportwereld Guy Fransen. "Wij zijn dan ook trots dat ons project hem uiteindelijk heeft weten te overtuigen."

"We willen het EK voetbal in al zijn facetten belichten. Niet alleen sportief, we hebben ook de ambitie om elke Vlaming die in Frankrijk rondloopt op een camping, in een hotel, langs de straat, zoekend naar een ticketje... een ontmoeting te laten hebben met Freddy."

"Freddy is zeker geen saaie analist, maar hij kent wel heel wat van voetbal", zegt Dries Vereecke, brand manager van Het Nieuwsblad. "Hij heeft ook zijn geheel eigen kijk op de supportersbeleving. We verwachten dan ook heel wat mooie verhalen van hem."

Wat de West-Vlaamse comedian allemaal specifiek van plan is, hield hij liever nog even geheim. Al zijn belevenissen zijn vanaf vandaag te volgen via Nieuwsblad.be, via Facebook, via Twitter, via Instagram, via YouTube en via Snapchat. De naam van project ontdekt u in bovenstaand filmpje.

EK-gids én EK-bier

"We gaan niet alleen redactioneel vol op het EK inzetten, we gaan dat ook vanuit marketing doen", vervolgt Vereecke. "We komen zowel met een gratis EK-gids als met een speciaal EK-bier."

De EK-route van Freddy De Vadder

Meer over Hot in Frankrijk