Freddy De Vadder zoekt een reisgezel: “Liefst een top-BV, zoals Maaike Cafmeyer”

Freddy De Vadder gaat voor Het Nieuwsblad naar het EK voetbal in Frankrijk. Dat nieuws vertelden we u vrijdag al. Freddy zelf deed nog heel geheimzinnig over zijn plannen, maar licht nu toch al een tipje van de sluier. “Ik ga niet alleen. Ik ga een echte top-BV, categorie tripel-A meenemen.” Om er toch nog een beetje de spanning in te houden, verklapt Freddy nog niet wie.

mtm

Wat Freddy De Vadder allemaal in Frankrijk gaat doen, ontdekt u hier.

De West-Vlaamse comedian ziet zijn trip naar Frankrijk alvast zitten. “Ik ga eigenlijk hetzelfde doen dan wat ik normaal zou doen in juni, maar dan betaald.” Tegelijk is hij ook verbaasd door de hoge verwachtingen van onze krant. “Ze denken blijkbaar dat ik een soort Vive Le Vélo over het voetbal gaan maken. Maar – euh – we gaan ook wel aperitieven, maar daar zal de vergelijking dan ook stoppen.”

De vraag blijft: wie neemt Freddy nu eigenlijk mee? Het enige wat wij weten is dat hij een reisgezel ging zoeken op het Gala van de Profvoetballer. Het resultaat daarvan ziet u in het filmpje hierboven.

De belevenissen van Freddy zijn te volgen via Nieuwsblad.be, via Facebook, via Twitter, via Instagram, via YouTube en via Snapchat.

Meer over Hot in Frankrijk

FACEBOOK

TWITTER

 

VIDEOEK NIEUWS - NIEUWSBLAD

Partners