Man vangt karper... midden op straat

Geraardsbergen - Een man die een karper vangt. Het klinkt vrij alledaags, maar deze man heeft zijn kanjer wel gevangen zonder hengel. Maar wat vooral bijzonder is: hij doet het gewoon op straat. De vis moet verdwaald zijn geraakt door de overstromingen die de Oost-Vlaamse gemeente Viane overspoelden.

De stortbuien die ons land de jongste dagen overspoelen, hebben veel ellende veroorzaakt. Ook de Oost-Vlaamse gemeente Viane, een deelgemeente van Geraardsbergen, is allesbehalve gespaard gebleven van de wateroverlast. 
Ook de vissen zijn daardoor het noorden kwijt. Vlakbij het dorpsplein van Viane konden buurtbewoners hun ogen amper geloven toen er plots een 15-tal karpers in hun straat bleek rond te zwemmen. Een vrouw vond zelf een rondzwemmend exemplaar in haar huis.
Vermoedelijk zijn de karpers afkomstig van een visvijver in de buurt. De man die deze karper heeft gevangen, heeft contact opgenomen met de hengelclub. Zij zijn met een grote bak hun verloren zoon komen oppikken om hem opnieuw uit te zetten in de visvijver.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

VOOR ABONNEES

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees