Kürt Rogiers duikt meteen koffer in voor ‘Familie’

Kürt Rogiers duikt meteen koffer in voor ‘Familie’

Foto: VTM

Kürt Rogiers (45) heeft zijn fans verwend met een intrigerende foto op Instagram. “Another day at the office”, was zijn commentaar bij zijn ontblote zelf, “een zoveelste dag op kantoor.” Rogiers nam de foto “in de slaapkamer”, op de set van de serie Familie.

“Ik vond het wel grappig dat ik op een maandagochtend om acht uur in bed lag”, zegt Kürt. “Ik denk dat er veel mensen zijn die op dat moment harder moesten werken. Ik heb de hele voormiddag in dat bed gelegen. Dat moet geleden zijn van de serie Costa!, waarin ik eindeloos veel scènes in bedden en hotelkamers had. Daar moet je dan 45 jaar voor geworden zijn, dacht ik.”

Met wie Kürt Rogiers gisteren het bed deelde, kan hij uiteraard niet verklappen: “Maar het was niet Véronique (het personage vertolkt door Sandrine André, nvdr.). Mijn personage Lars Dewulf is in de reeks een womanizer, ik ben gewoon heel het lijstje aan het afwerken.” (lacht)

Kürt Rogiers beseft dat acteren vanuit een bed niet de zwaarste job ter wereld is, al zijn het toch zware dagen. “Ik moet heel vroeg op de set van Familie staan en ’s avonds heb ik opnames van de serie Spitsbroers. Tussendoor moet ik mijn tekst leren. Gisteravond heb ik met één oog naar de wedstrijd van de Belgen tegen Italië gekeken, met mijn tekst op mijn schoot.” Het personage van Kürt Rogiers is vanaf 5 september in Familie te zien.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees