Pas getrouwde dj (30) verliest strijd tegen kanker

Rupert met zoon Lewis en echtgenote Bonny Van den Bergh. Foto: rr

Wommelgem -

De 30-jarige Rupert Suply is gisterochtend overleden na een jarenlange, slopende strijd tegen kanker. Zondag was hij nog aanwezig op een benefietactie van HOPE in Antwerpen, waar hij de bezieler van was.

De immer sympathieke en goedlachse Rupert Suply (30) uit Wommelgem is niet meer. Hij overleed gisterochtend in het ziekenhuis. Suply vocht jarenlang zeer dapper tegen de kankercellen in zijn lichaam, maar de laatste maanden begon de pijn toch de bovenhand te krijgen. Zo moest hij zich bijvoorbeeld al enige tijd voortbewegen in een rolstoel. Suply besliste in samenspraak met het ziekenhuis en zijn echtgenote Bonny om vredig in te slapen.

Omdat hij zelf aan kanker leed en meer dan 650 chemo’s heeft moeten doorstaan, schakelde hij de hulp in van vrienden en vrijwilligers om de benefiet te organiseren. Het werd uiteindelijk een heel ontroerende dag en voor velen was het een emotioneel afscheid van een goede vriend of familielid.

Vorige week nog stapte Rupert met zijn vriendin Bonny Van den Bergh in het huwelijksbootje. Begin dit jaar werd hun zoontje Lewis geboren. "Rupert heeft er nog enkele maanden intens van kunnen genieten.” 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees