Dit exotische drankje moet deze zomer een hype worden

Dit exotische drankje moet deze zomer een hype worden

Sterrenchef Syrco Bakker (Pure C) en Kevin Beirens slaan de handen in elkaar. Foto: dji

Oostende -

Vergeet gin-tonic. Hierbas wordt deze zomer de nieuwe hype. Met sterrenchef Syrco Bakker (Pure C) en Oostendenaar Kevin Beirens als voornaamste promotors. “Als aperitief of digestief, in cocktails, of in gerechten: de mogelijkheden zijn enorm”, klinkt het.

Hierbas is al jaren een begrip in grootsteden als New York of party-eiland Ibiza. Op dat laatste leerde ook Oostendenaar Kevin Beirens, zaakvoerder van Krush Club, brasserie Histoires d’O en Ostend Beach Dancefestival, de drank kennen. “Op Ibiza kan je niet naast Hierbas kijken. Er is geen bar, club of restaurant waar het niet geserveerd wordt. Tijdens de lunch, op het strand, terwijl je een zonsondergang meepikt op een mooie plaats. De likeur wordt altijd en overal gedronken”, zegt Kevin Beirens.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees