Winnaars ‘Mijn Pop-up’ tegen Willem en Miette: “Leg jullie toch neer bij jullie nederlaag”

Chloé en Magali wonnen ‘Mijn Pop-uprestaurant’ met hun Strombowli. Foto: vtm

De finale van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ zindert nog altijd na. Verliezers Willem en Miette blijven erbij dat ze geen vertrouwen hebben in het resultaat van de stemming. Ze dreigen met juridische stappen, maar ondertussen worden ze ook “slechte verliezers” genoemd. Door winnaars Chloé en Magali, in Dag Allemaal.

LEES OOK. Willem en Miette roepen hulp in van advocaat na heisa in ‘Mijn Pop-up’

Chaotisch. Dat is het minst wat je kan zeggen over de finale van het VTM-programma ‘Mijn Poprestaurant’. Na een cyberaanval waren de servers overbelast en konden heel wat kijkers hun stem niet uitbrengen. De aanwezige deurwaarder vond het beperkt aantal stemmen toch genoeg om over te gaan tot de bekendmaking van de winnaars: Chloé en Magali van restaurant Strombowli. En dat was niet bepaald naar de zin van het verliezende kamp: Willem en Miete van restaurant Jalapeño Loco.

Die dreigen intussen met juridische stappen , maar tegelijk krijgen ze ook steeds meer de wind van voren. “Slechte verliezers”, luidt het. Ook bij hun concurrenten. “Hun houding overschaduwt onze overwinning”, zeggen Chloé en Magali in Dag Allemaal. “Nochtans zijn de cijfers die we kennen echt wel duidelijk. Daar kan niemand iets tussen krijgen. We vragen Willem en Miette dan ook om zich neer te leggen bij hun nederlaag.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees