Politie verzegelt illegale keuken en neemt 400 kg voeding in beslag

Politie verzegelt illegale keuken en neemt 400 kg voeding in beslag

Foto: Photo News

Koekelberg -

De lokale politie van de zone Brussel West (Jette/Ganshoren/Koekelberg/Sint-Agatha-Berchem/Sint-Jans-Molenbeek) heeft vorige week dinsdag een illegale keuken opgerold en daarbij 400 kilo eetwaren en klaargemaakte schotels in beslag genomen en laten vernietigen. Dat meldt de politie Brussel West woensdagochtend.

De illegale keuken was geïnstalleerd in een verdoken handelspand, achter de garage van een gebouw in de Herkoliersstraat. De politie viel er binnen, samen met de gemeentediensten van de gemeente Koekelberg, de sociale inspectiediensten, en de diensten van de RSZ, de FOD Financiën en de FOD Economie.

In de keuken was een kok, die illegaal in het land bleek, bezig grote schotels couscous aan het maken in onhygiënische omstandigheden. De ruimte was vuil, rotte producten en ander afval puilden uit de vuilnisbakken, en verse producten lagen op de tafels en in plastic zakken waarop geen enkele houdbaarheidsdatum te vinden was. De plaats werd verzegeld en het voedsel, zo’n 400 kilo, werd in beslag genomen en vernietigd.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees