Celebs

"Het cliché dat vrouwen elkaar niet helpen, is niet waar"

Er wordt vaak gezegd dat vrouwen het licht in elkaars ogen niet gunnen, maar dat is een cliché waar de organisatie Lean In komaf mee wil maken. Volgens hen staat achter elke sterke vrouw net een andere sterke vrouw. Bekende vrouwen zoals Serena Williams, Emma Watson, Eva Longoria, Selena Gomez en Lena Dunham scharen zich achter de campagne die dat moet benadrukken.

De organisatie Lean In werd opgericht door de COO van Facebook, Sheryl Sandberg. Het is haar ambitie om vrouwen richting betere carrières te stuwen en ze doet dat met een hoop inspirerende boodschappen en concrete tips. 'Together Women Can' is hun nieuwste campagne die vrouwen duidelijk wil maken dat het belangrijk is dat ze elkaar helpen. Bekende vrouwen als Serena Williams, Emma Watson, Eva Longoria, Selena Gomez, Kerry Washington en Lena Dunham helpen mee die boodschap verkondigen.

"Het is belangrijk om een licht te werpen op het grote aantal vrouwen die elke dag andere vrouwen aanmoedigen en helpen", zegt Rachel Thomas van Lean In aan The Huffington Post. "Er bestaat een stereotype dat vrouwen elkaar niet helpen, maar dat is simpelweg onwaar."

Zo heeft Kerry Washington dankwoorden voor Shonda Rhimes in petto, zij is de bedenkster van de reeks 'Scandal' die haar carrière deed ontploffen. Emma Watson dankt regisseuse Sofia Coppola, Serena Williams haar zus Venus en Selena Gomez de vrouwen die achter de schermen van haar tournee werken. 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees