Meisje stelt verschrikkelijke vraag nadat zij het ongeval overleefde waarin haar ouders en drie zusjes omkwamen

Meisje stelt verschrikkelijke vraag nadat zij het ongeval overleefde waarin haar ouders en drie zusjes omkwamen

Foto: AP

Wat zeg je tegen een meisje van amper vier jaar oud als ze wakker wordt na een vreselijk verkeersongeval, waarin haar drie zusjes en ouders om het leven kwamen? De familieleden van de Amerikaanse Heidi weten het niet, en ontwijken het onderwerp zo veel mogelijk. Al zullen ze snel een oplossing moeten bedenken, want Heidi blijft maar vragen waar haar mama is.

Heidi Miller ligt in het Children’s Hospital in Aurora in de Verenigde Staten. Ze heeft verschillende breuken en een zwaar hoofdletsel, maar dat zijn niet de enige zorgen van haar familieleden. De vierjarige kleuter is immers de enige van haar gezin die zondag een zwaar verkeersongeval overleefde.

Het meisje was zondag samen met mama Christina, papa Steve en drie zusjes Abigail, Kathryn en Ellianna op weg naar de kerk toen het noodlot toesloeg. De wagen van het gezin kon een aankomende trein niet meer ontwijken, en werd tientallen meters meegesleurd. Heidi’s ouders en zusjes waren op slag dood, Heidi werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Intussen is haar toestand stabiel en is ze weer bij bewustzijn, maar ze blijft maar vragen waar haar mama is. Voorlopig durven haar familieleden de waarheid echter niet vertellen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees