Jetair voegt zeven nieuwe bestemmingen toe aan winteraanbod

Jetair voegt zeven nieuwe bestemmingen toe aan winteraanbod

Foto: BELGA

Nu de zon in eigen land achterwege blijft, denkt touroperator Jetair al aan de wintermaanden. Dan trekken veel Belgen immers naar warmere oorden, op zoek naar wat winterzon. De reisfanaten hebben geluk, want Jetair voegt maar liefst zeven nieuwe bestemmingen toe aan het aanbod. Ook populaire badplaatsen in Egypte worden weer aangedaan, na meer dan een jaar onderbreking wegens terreur.

De Belg gaat in de wintermaanden resoluut op zoek naar zon, zo blijkt uit de analyse van Jetair’s boekingscijfers van de voorbije jaren. Daarom breidt de touroperator het aanbod gevoelig uit met volgende bestemmingen.

• Gambia, West-Afrika, waar Jetairfly vanaf 28 oktober 2x per week heen vliegt • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten • Zanzibar, Tanzania, is terug van weggeweest, met een wekelijkse Jetairfly-vlucht • Sint Maarten en Curaçao in de Nederlandse Antillen, vertrekken vanaf Schiphol • Kittilä, Finland, is de uitzondering op de zonregel. Het wordt de eerste Jetairfly-operatie richting hoge noorden

Vanaf 27 oktober vliegt Jetairfly bovendien opnieuw uit Brussel naar Sharm el Sheikh, twee maal per week op donderdag en zondag. Het reisadvies van de FOD Buitenlandse Zaken voor de regio is onlangs genormaliseerd na meer dan een jaar negatief reisadvies wegens terreur. De regio is in de wintermaanden omwille van haar zonzekerheid traditioneel zeer populair bij de Belgische reizigers.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees