Volgende week temperaturen van 25 graden en meer

Volgende week temperaturen van 25 graden en meer

Foto: ss

Na het vrij zonnige en warme weekend vielen er deze week enkele stevige buien uit de zwaarbewolkte hemel. Maar aan dat slechte weer lijkt nu stilaan een einde te komen. Komende zaterdag krijgen we al enkele mooie opklaringen en vanaf maandag schommelen de maxima rond 25 graden.

Donderdag is fris en wisselvallig met buien, al wordt het ’s namiddags wel droger vanuit het westen, bij maxima van 14 tot 19 graden.

Vrijdag krijgen we afwisselend wolkenvelden en opklaringen. In de kuststreek blijft het meestal vrij zonnig en droog, maar in het binnenland kan er in de loop van de dag nog wat lichte regen of een buitje vallen. De wind is eerst overwegend zwak, maar later meestal matig en draait naar het westen tot het noordwesten.

Op het einde van de dag en ‘s avonds worden de opklaringen breder en is het overal droog. Het wordt iets zachter met maxima tussen 16 graden in de Hoge Venen en 21 of 22 graden in het centrum van het land.

Zaterdag zijn er dikwijls veel wolken met tussendoor enkele opklaringen, maar het blijft overwegend droog. Het wordt zachter, met maxima tussen 19 en 23 graden. Zondag is het eerst zwaarbewolkt met soms wat lichte regen of motregen. Later op de dag komen er opklaringen vanaf de kust. Maxima rond 23 graden.

Maandag en dinsdag is het rustig en vrij mooi met zon en wolken. Het wordt warmer met maxima rond 25 graden. Woensdag en donderdag wordt het mogelijk nog iets warmer, maar tegelijk zou ook de kans op buien en onweer opnieuw stijgen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS.

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees